Varmekonsulenterne har udviklet det avancerede og driftssikre kontrolsystem med CTS-systemet fra TREND, der via kommunikationsforbindelsen mellem ejendommens varmecentral og vores CTS-hovedstation holder øje med ejendommens forbrugsudsving og temperaturer.

Det giver straks alarm, når der opstår uregelmæssigheder eller fejl i varmecentralen og evt. dykpumper.

Når problemet opstår, sørger vi for at regulere og rette fejlene i varmecentralen, enten via hovedstationen hos os, eller ved at sende vore teknikere eller ejendommens fagfolk til adressen.

Ejendommen kan spare mange penge på forbrug af vand og varme, uden at det går ud over beboernes komfort. Samtidig er vi alle med til at spare på ressourcerne, mindske CO²-udslippet og skåne miljøet.

Det bedste ved det hele er at Den Elektroniske Varmemester kan der abonneres på - se EVO-HOST-abonnement.

Omkostningerne til etablering af anlægget og kommunikationsforbindelsen samt den løbende kontrol med driftsoptimering kan som regel rigeligt dækkes af det første års besparelser.

Der er en lang række ekstra fordele forbundet med at abonnere på ordningen, der er kombineret med vort abonnement for fysisk Pasning af varmecentralen incl. føring af Forbrugs- og Driftsjournalen samt Energistyringsoversigt.

De mange fordele beskrives forskellige steder på vores hjemmeside, se mere om Ordninger og Aftaler eller .....

Det koster intet at få en konsulent til at besøge Dem, kort vurdere ejendommens varmecentral og fortælle om fremtidens kontrol-og overvågningssystem samt besvare spørgsmål om energibesparelser. Vi kan også foretage en analyse af driften gennem en uge med loggere, der udmunder i en EVA-rapport.

For øjeblikket har vi overvågning af omkring 150 ejendomme i København og Frederiksberg kommune med i alt ca. 3.300 lejligheder - på tilsammen ca. 300.000 m². I de fleste af ejendommene demonstrerer man gerne sit anlæg og deler ud af sin erfaring, se mere under cases-oversigt.

De helt nye generationer, der er web-baseret: IQ3 xcite og IQ4 --, kræver blot bredbånd og Internet Explorer, se Princippet: CTS-Trend Webclient - Hosting og Alarm

Et eksempel på en ejendom med web-baseret CTS kan ses på nettet, spørg os om net-adgang.​